Over ons

Over ons

Alles op het gebied van water voor de teelt van bloemen, planten, groenten en fruit is aan Haket toevertrouwd. Van het ontwerpen, ontwikkelen en creëren van klant specifieke systemen, tot het dagelijkse onderhoud en uitvoeren van keuringen. Wij leveren installaties waarop u kunt vertrouwen. Juist door de jarenlange ervaring en vergaande kennis over water- en scherminstallaties, kunnen onze specialisten ingaan op specifieke klantwensen.

Onze systemen kenmerken zich in kwaliteit en lange levensduur. Daar hechten we veel waarde aan. Niet voor niets zijn we VCA en HortiQ gecertificeerd. Ons team van verkoop technische specialisten, engineers, calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en service beschikt over veel kennis en ervaring die zij graag inzet bij een project. We benaderen elk project met een maatwerkaanpak, omdat we ervan overtuigd zijn dat we hierdoor het beste resultaat bereiken.

Historie

Dit begon allemaal in 1979. Ruim 40 jaar voorziet Haket inmiddels tuinbouwbedrijven van water technische installaties. Oprichter Dolf Haket installeerde in de beginjaren, samen met twee personeelsleden, afvoeren en beregeningsinstallaties bij diverse bedrijven.

In die periode stond de teelt van tuinbouwbedrijven nog “in de volle grond”. Haket maakte alle marktontwikkelingen mee tot waar de hoogstaande Nederlandse glastuinbouw momenteel staat. We groeide niet alleen mee met de ontwikkelingen, maar vergrootte ook in kennis en ons aanbod. Zo werden complete beregening, eb- en vloed- en substraatinstallaties toegevoegd aan de dienstverlening en breidden we uit met een schermingsafdeling.  

Vanuit de vestiging in De Lier, waar we letterlijk uit ons jasje groeiden, betrokken we het huidige pand aan de Molenweer in Wateringen. Vanuit deze vestiging ontwerpen, ontwikkelen en organiseren we systemen die over de hele wereld dienst doen bij glastuinbouwbedrijven.  

Om klanten te voorzien in een compleet aanbod, bundelden we onze krachten met Elektravon. Samen vormden we Elektravon Haket, waarmee we tuinbouwbedrijven voorzien van de complete installaties in een kas. Dit alles-in-één-pakket bevat elektrotechniek, watertechniek, groeilicht, scherminstallaties, geluid-, beveiliging-, data - en telefonie installaties.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde partner, die systemen levert waarop u kunt vertrouwen. Voor elke situatie creëren wij de juiste installaties.

Ons team en organisatie

Haket is een platte organisatie met een kundig en gedreven team. Het team bestaat uit verkoop technisch specialisten, engineers, werkvoorbereiding, calculatie, uitvoering en service. Wat ons verbindt? Naast de gezellige personeelsactiviteiten, zijn we allemaal gedreven om de juiste systemen voor klanten te leveren en willen we waarmaken wat we afspreken. Daar zetten we ons elke dag voor in.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van ons team? Bekijk de vactures op deze pagina. We komen graag met je in contact!

Haket Handelsonderneming B.V. logo
Haket Handelsonderneming B.V.
Certificeringen onderaan pagina

 

  

                                     

 

Haket Handelsonderneming B.V. logo
Haket Handelsonderneming B.V.

Copyright © 2024 Haket Handelsonderneming B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring