Ga terug
Haket history 1

Geschiedenis Haket

Historie van Haket

Januari 1979 heeft Dolf Haket zich als zelfstandig ondernemer in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel in Delft.  De eerste jaren waren de opdrachten als onderaannemer voor diverse bedrijven, waarvoor hij  beregeningen en afvoeren maakten samen met 2 personeelsleden.

In die tijd bestond de tuinbouw nog gewoon “in de volle grond” en zo heeft het bedrijf dus alle veranderingen meegemaakt tot aan het installeren van complete beregening, eb- en vloed- en substraatinstallaties, welke heden ten dagen worden geïnstalleerd.

In 1984 werd een pand met bedrijfsruimte betrokken in De Lier.  De Heer André Kuypers werd in 1985 aangesteld om het bedrijf met een schermingsafdeling uit te breiden. Inmiddels is dit uitgebouwd tot een afdeling die over de gehele wereld scherminstallaties monteert. Niet alleen in kassen maar ook in gebouwen, tuincentra etc. etc.

Het pand in De Lier werd te klein voor al deze activiteiten. Zodoende werd in 1998 ons huidige pand aan de Molenweer in Wateringen aangekocht.

In 2001 werd het besluit genomen om op het gebied van watertechniek zelfstandig projecten aan te nemen en uit te voeren. Heden ten dagen is Haket Handelsonderneming een bedrijf dat zowel grote als kleine projecten op het gebied van watertechniek in binnen- en buitenland realiseert. Ook heeft het bedrijf zich in het ontwikkelen van nieuwe technieken een plaats verworven in deze branche.

Haket Handelsonderneming B.V.
Certificeringen onderaan pagina

 

 

Haket Handelsonderneming B.V. logo
Haket Handelsonderneming B.V.

Copyright © 2022 Haket Handelsonderneming B.V. | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM